Πέμπτη 4 Απριλίου 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΜΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ Ο.Λ.Θ. ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΞΕΚΙΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΝΙΑ Η ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Θεσσαλονίκη 3 Απρίλη 2019
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΜΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ Ο.Λ.Θ. ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΞΕΚΙΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΝΙΑ
Η ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός, ωκεανός, υπαίθριες δραστηριότητες, νερό και φύση Με επίσκεψη στο Λιμένα Θεσσαλονίκης, την Παρασκευή 5 Απρίλη, συνάντηση με τους εκπροσώπους των Σωματείων των Εργαζομένων στις 10.00΄π.μ., και περιοδεία στους εργαζόμενους στο χώρο από τις 11.00΄π.μ., ξεκινά την προεκλογική της καμπάνια η ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.
Σηματοδοτώντας έτσι, την αντίθεσή της στις ιδιωτικοποιήσεις των δημόσιων Οργανισμών και Επιχειρήσεων, και όλου του δημόσιου πλούτου, ο οποίος ανήκει στο λαό και καμία κυβέρνηση δεν έχει δικαίωμα να ξεπουλά.
Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, ότι, ειδικά για τον ΟΛΘ, η επικεφαλής της ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ και οι υποψήφιοί της, όλα τα χρόνια, στήριζαν σταθερά τους αγώνες των εργαζομένων στον ΟΛΘ ενάντια στην ιδιωτικοποίησή του.
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν στην ανοικτή επιστολή που απευθύνουν στους εργαζόμενους: «…. Γνωρίζουμε και αισθανόμαστε, ότι μας δένουν πολλά. Κυρίως, μας δένουν οι μακρόχρονοι αγώνες σας, ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του Λιμανιού, τους οποίους στηρίξαμε όλα τα χρόνια, και δεν είναι λίγα, είναι πάνω από δέκα. Στις δυναμικές συγκεντρώσεις και πορείες σας, στις συσκέψεις που συγκαλούσατε με τους φορείς, στις κοινές συναντήσεις με εργαζόμενους άλλων οργανισμών που ιδιωτικοποιούνταν, στις κινητοποιήσεις σας για υπογραφή συλλογικών συμβάσεων εργασίας, στις πλατείες ενάντια στα μνημόνια, ήμασταν πάντα εκεί. Από αλληλεγγύη, αλλά κυρίως από άποψη, για το δίκιο των εργατικών αγώνων, και ότι οι στρατηγικής σημασίας οργανισμοί του δημοσίου, είναι λαϊκή περιουσία, και δε μπορεί να ιδιωτικοποιούνται….».
Το Γραφείο Τύπου




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου