Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023

Υποψήφιοι Εκλογικής Περιφέρειας Πιερίας



ΚΑΡΑΝΙΚΑ ΙΩΑΝΝΗΣ


Γεννήθηκε το 1977 και μεγάλωσε στην Κατερίνη. Παντρεμένος και πατέρας 2 παιδιών. Σπούδασε Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και είναι ελεύθερος Επαγγελματίας από το 2003. Ενεργός πολίτης με έντονο ενδιαφέρον για το μέλλον  του τόπου μας, και ενεργό μέλος από το 2012 της Εθελοντικής ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας και άλλων κινηματικών δράσεων. Από το 2021 είναι μέλος του DiEM25 και αποφάσισε να ασχοληθεί ενεργά με τα πολιτικά δρώμενα, στηρίζοντας αξιόλογους, καθαρούς ανθρώπους, που ασχολούνται με την πολιτική.




ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΜΑΛΙΑ

Εκπαιδευτικός. Εργαζόμενη στη "Θετική Φωνή - Σύλλογος Οροθετικών Ελλάδος" από το 2014

 






ΠΑΝΤΕΛΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Παρών σε όλα τα μεγάλα θέματα της Πιερίας όπως  τα απόβλητα της TOSOH στον Όλυμπο, τις ανεμογεννήτριες στα Πιέρια όρη, στις Αλυκές και στην Γρίτσα για την δημιουργία των τεχνητών υφάλων, ενάντια στην μόλυνση στο Δέλτα του Αλιάκμονα μαζί με τους επαγγελματίες ψαράδες και τους Μυδοκαλλιεργητές και σε πολλές δράσεις. Μέλος της Πρωτοβουλίας του Πελεκά και από τους ιδρυτές της Διασωστικής Ομάδας Πιερίας, πάντα Εθελοντής Διασώστης και νυν επαγγελματίας Διασώστης του ΕΚΑΒ.



ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΑΓΔΑ

Η Μάγδα Παπαδημητρίου γεννήθηκε στην Αθήνα τον Νοέμβριο του 1963. Εργάστηκε είκοσι επτά χρόνια στον ΟΤΕ. Άρθρα της έχουν δημοσιευτεί σε έντυπες και ηλεκτρονικές εφημερίδες του νομού Πιερίας. Είναι ανταποκρίτρια του Bookia στην Πιερία και Τήνο. Είναι παντρεμένη και έχει δυο παιδιά. Είναι μέλος της Παγκόσμιας Ένωσης Ποιητών, PEN Greece (επιτροπή γυναικών συγγραφέων), Δίκτυο Γυναικών Συγγραφέων κατά της έμφυλης βίας και γυναικοκτονιών «Η φωνή της», του Συλλόγου ΑΜΚΕ-Οι φίλοι του Μουσείου πόλης Κατερίνης και της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν.Πιερίας. Έξι ποιητικές συλλογές, τρία μυθιστορήματα, ένα βιβλίο διηγήσεων, συμμετοχή σε συλλογικά έργα κι ένα ηλεκτρονικό βιβλίο.   Ποιήματά της μεταφράστηκαν στα Ιταλικά.


 

ΠΟΥΖΟΥΚΛΙΔΟΥ ΣΩΤΗΡΙΑ

 

Συνταξιούχος (Εργοδηγός Δομικών Έργων). Παρούσα όπως πάντα σε κάθε Κινηματικό, Συνδικαλιστικό, Γυναικείο, Πολιτιστικό, Κοινωνικό, Πολιτικό κάλεσμα που έχει στόχο τις ανθρώπινες ανάγκες και το περιβάλλον, το παρόν και το μέλλον αυτής της χώρας. 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου