Τρίτη 28 Μαΐου 2019

ΔΗΛΩΣΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ


Θεσσαλονίκη 28/5/2019

ΔΗΛΩΣΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους πολίτες της Κεντρικής Μακεδονίας που μας εμπιστεύτηκαν και μας τίμησαν με την ψήφο τους , και ιδιαίτερα εκείνους τους πολίτες, που ανεξάρτητα από ιδεολογική και πολιτική τοποθέτησή τους, μας εμπιστεύτηκαν να τους εκπροσωπήσουμε στο Π.Σ. της Π.Κ.Μ.
Μέσα στη γενικότερη εικόνα του νέου δικομματισμού στην κεντρική πολιτική σκηνή  και της επικράτησης Τζιτζικώστα στην περιοχή μας, νιώθουμε ακόμη πιο επιτακτική την υποχρέωση να τηρήσουμε την προεκλογική μας δέσμευση : να μείνουμε παρόντες, όρθιοι και όρθιες και να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε με τις όλες μας τις δυνάμεις, για την προάσπιση των δικαιωμάτων των πιο αδύναμων κοινωνικά ομάδων και για να μεταφέρουμε στο Περιφερειακό Συμβούλιο της ΠΚΜ τη φωνή των αγωνιζόμενων πολιτών και συλλογικοτήτων.
Τέλος θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλες και όλους τους υποψηφίους του συνδυασμού αλλά και όλους και όλες τους φίλους και τις φίλες, που δώσαμε με μεγάλη συντροφικότητα και αυταπάρνηση αυτή την δύσκολη αλλά ωραία μάχη.
Η ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ήρθε για να μείνει και θα συνεχίσει να λειτουργεί συλλογικά και δημοκρατικά, για να είναι ο αγώνας της αποτελεσματικός για τα συμφέροντα των λαϊκών στρωμάτων.
Το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου