Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2023


 

 

Θεσσαλονίκη 6 Οκτώβρη 2023

ΔΗΛΩΣΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ, ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

ΜΕ ΤΗ «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ»

 

ΕΡΤ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΔΥΟ ΔΡΟΜΟΙ ΠΟΥ ΔΕ ΣΥΝΑΝΤΟΥΝΤΑΙ ΠΟΤΕ

 

Όσες αναδιαρθρώσεις και εκσυγχρονισμούς να ισχυρίζεται ότι κάνει στην ΕΡΤ η κυβέρνηση της Ν.Δ., δυστυχώς, το έλλειμμα της δημοκρατίας στη λειτουργία της και σε ότι αφορά το ζήτημα της φιλοξενίας των εκπροσώπων κομμάτων και παρατάξεων, μοιάζει απελπιστικά εγκλωβισμένο στη μαύρη τρύπα του διαστήματος.

Έτσι, ενώ υποτίθεται ότι η ΕΡΤ3 δε θα κάνει πλέον ενημερωτικές εκπομπές, τις οποίες αναλαμβάνει κατ΄ αποκλειστικότητα η ERT NEWS («μεταρρύθμιση» απέναντι στην οποία αντέδρασαν οι εργαζόμενοι και εμείς βρεθήκαμε για μια ακόμη φορά στο πλάι τους), τελικά, προκειμένου να εμφανιστεί ο εκλεκτός της Ν.Δ. στην Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας, ο κ. Τζιτζικώστας, η Διοίκηση της ΕΡΤ3 βρίσκει  τον τρόπο και εμβόλιμα τον παρουσιάζει  σε εκπομπές, όπως η «Μέρα με χρώμα». Για να κρατήσουν μάλιστα τα προσχήματα, θαρρείς και όλοι σ΄ αυτήν τη χώρα τρώμε κουτόχορτο, βγάζουν και έναν-δυο επικεφαλής από άλλες παρατάξεις, δήθεν ότι έχουν πλουραλισμό.

Στην ΕΡΤ δε νομίζω πως χρειάζεται να αναφερθώ. Ούτε δευτερόλεπτο δε βρήκε για να φιλοξενήσει, όπως όφειλε, όλους τους υποψηφίους Περιφερειάρχες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, της οποίας το μέγεθος σε σχέση με τις υπόλοιπες Περιφέρειες της χώρας, δεν το λες και αμελητέο!

Η δημόσια τηλεόραση, τη λειτουργία της οποίας διασφαλίζουμε με τους φόρους και τις εισφορές που πληρώνουμε όλοι οι πολίτες αυτής της χώρας, άρα έχουμε το δικαίωμα και την απαίτηση να εκπροσωπούμαστε ισότιμα σε αυτήν, οφείλει να είναι δημοκρατική, πλουραλιστική και όσο το δυνατόν πιο αντικειμενική. Το ελάχιστο δε, που έχει υποχρέωση να κάνει, πολύ περισσότερο από τα ιδιωτικά κανάλια, είναι να τηρεί τη νομοθεσία σε ότι αφορά την παρουσίαση των υποψηφίων κατά την προεκλογική περίοδο και όχι να κάνει γελοία τερτίπια προκειμένου να προωθήσει τους επίλεκτους της Ν.Δ.

Καλούμε για μια ακόμη φορά τους συμπολίτες μας να προσέλθουν στις κάλπες και να ψηφίσουν μαζικά, δυναμικά, κινηματικά, κόντρα σε αυτό που θέλουν οι συστημικές δυνάμεις και το οικονομικό κατεστημένο, ενισχύοντας τη «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ».

Το Γραφείο Τύπου

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου